Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Broid AB

Organisationsnummer

556911-5115

Telefon

070-958 47 48

Adress

c/o Lina Granhagen
Hacklehemsplan 1
681 34 Kristinehamn

Antal ansvariga

1 st

Vad är Broid?

Broid AB är ett aktiebolag som ska bedriva redigering av texter, konstruktionsritning, industriell formgivning, formgivning av emballage, materialprovning, tekniska projektstudier, ingenjörstjänster, datorprogrammering,... Läs mer om Broid

Hacklehemsplan 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Broid AB.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Broid består av

Likvidator

Lina Granhagen (40)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Broid AB. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också tillgång till fria lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Företagsuppgifter om Broid

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556911-5115
Firmanamn Broid AB
Bolagsform Aktiebolag
Status Likvidation avslutad 2018-02-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hacklehemsplan 1
Postadress 681 34 Kristinehamn
Säte Kristinehamn, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 2012-11-22
Bolaget registrerat 2012-11-23
Firmanamn registrerat 2013-01-11
Bolagsordning 2012-12-18
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-06-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva redigering av texter, konstruktionsritning, industriell formgivning, formgivning av emballage, materialprovning, tekniska projektstudier, ingenjörstjänster, datorprogrammering, utformning av datorprogramvara, grafisk formgivning, kvalitetskontroll. Konstnärlig formgivning (industriell), design av datorsystem, datordesigntjänster, datoriserad ingenjörsverksamhet, datoriserade designtjänster, datorstödd design av produktionsverksamhet, datorstödd ingenjörsdesigntjänster, datorstödda designtjänster relaterad till byggnadsprojekt, design av datormaskinvara, design av hemsidor (dataprogrammering). Design'utformning av datormjukvaror 'webbplatser'webbsajter. Illustratörstjänster, industriell processutveckling, produktutveckling, tekniska utredningar. Utformning av hemsidor' webbsidor, utveckling av datorsystem, utveckling av industriella processer, utveckling av konstruktionsprojekt, utveckling av produkter för hälsovårdsindustrin, utveckling av testmetoder, vetenskapliga och teknologiska tjänster och därtill relaterad forskning och design, industriella analyser, design och utveckling av mjukvaror samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas ensam av
 • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

Broid AB:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Broid

Likvidator för Broid AB är Lina Granhagen.

Broid AB har organisationsnummer 556911-5115. Broid har säte i Kristinehamn. Det går bra att ta kontakt med Broid AB på telefonnummer 070-958 47 48.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kristinehamn.