Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström

Organisationsnummer

556315-1439

Telefon

-

Adress

Prästkragens väg 22
132 45 SALTSJÖ-BOO

Antal ansvariga

2 st

Vad är Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström?

Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström är ett aktiebolag som skall driva om och nybyggnad på entrepenad eller i egen regi, samt handel med fast egendom och installation av larm, vaktbevakning av bl a villor samt därmed... Läs mer om Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström

Prästkragens väg 22

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström består av

Styrelseledamot

Jan Lindgren Luxetich von Lichtenfeldt (62)

Styrelsesuppleant

Birgitta Lindgren (58)

Revisor för bolaget

Revisor

Henry Koskela (57)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningskontrollFöljande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Plus

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också tillgång till fria lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Företagsuppgifter om Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556315-1439
Firmanamn Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström
Bolagsform Aktiebolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Prästkragens väg 22
Postadress 132 45 SALTSJÖ-BOO
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1987-11-01
Bolaget registrerat 1988-01-12
Firmanamn registrerat 1988-01-12
Bolagsordning 2005-08-25
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-04-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall driva om och nybyggnad på entrepenad eller i egen regi, samt handel med fast egendom och installation av larm, vaktbevakning av bl a villor samt därmed förenliga verksamheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av styrelsen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström

Styrelseledamot för Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström är Jan Lindgren Luxetich von Lichtenfeldt och Styrelsesuppleant är Birgitta Lindgren.

Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström har organisationsnummer 556315-1439. Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström. Det går bra att ta kontakt med Byggnads Aktiebolaget Lindgren & Åkerström på adress Prästkragens väg 22, 132 45 SALTSJÖ-BOO.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nacka.

Registrerat på adressen