Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Programator International Aktiebolag

Organisationsnummer

556019-7054

Telefon

-

Adress

Ilandet
646 00 Gnesta

Antal ansvariga

1 st

Vad är Programator International Aktiebolag?

Programator International Aktiebolag är ett aktiebolag som skall självt samt genom hel- och delägda bolag, bedriva konsulterande verksamhet och därmed sammanhängande service- och handelsverksamhet inom områdena data,... Läs mer om Programator International Aktiebolag

Ilandet

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Programator International Aktiebolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Programator International Aktiebolag består av

Likvidator

Mikael Clemens (75)

Revisor för bolaget

Revisor

Robert John Barnden (74)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Programator International Aktiebolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningskontrollFöljande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Plus

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också tillgång till fria lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Företagsuppgifter om Programator International Aktiebolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556019-7054
Firmanamn Programator International Aktiebolag
Bolagsform Aktiebolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ilandet
Postadress 646 00 Gnesta
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1921-02-15
Bolaget registrerat 1921-04-01
Firmanamn registrerat 1991-02-21
Bolagsordning 1991-06-05
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall självt samt genom hel- och delägda bolag, bedriva konsulterande verksamhet och därmed sammanhängande service- och handelsverksamhet inom områdena data, finansiering, byggands- och anläggningsverksamhet samt företagsledning. Därjämte skall bolaget självt samt genom hel- och delägda bolag, ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta värdepapper, bedriva finansieringsverksamhet samt verksamhet, förenlig med verksamhet enligt detta och föregående stycke. Bolaget skall dock ej bedriva sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller i lagen om kreditaktiebolag.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av likvidatorn.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

Programator International Aktiebolag:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Programator International Aktiebolag

Revisor för Programator International Aktiebolag är Robert John Barnden och Likvidator är Mikael Clemens.

Programator International Aktiebolag har organisationsnummer 556019-7054. Programator International Aktiebolag. Det går bra att ta kontakt med Programator International Aktiebolag på adress Ilandet, 646 00 Gnesta.

Registrerat på adressen

Ilandet
646 00 Gnesta

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Programator International Aktiebolag Aktiv
Aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress