Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag

Organisationsnummer

556016-7263

Telefon

-

Adress

Tyska vägen
381 00 Kalmar

Antal ansvariga

1 st

Vad är Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag?

Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag är ett aktiebolag som skall idka fabrikation, handel, agenturverksamhet, entreprenadverksamhet samt konsultverksamhet inom byggnadsmaterialbranschen och driva därmed förenlig verksamhet samt... Läs mer om Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag

Tyska vägen

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag består av

Likvidator

Lars Andersson (78)

Revisor för bolaget

Revisor

Gunilla Malmsten (75)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också tillgång till fria lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Företagsuppgifter om Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556016-7263
Firmanamn Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag
Bolagsform Aktiebolag
Status Konkurs avslutad med överskott 1986-09-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tyska vägen
Postadress 381 00 Kalmar
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1918-11-20
Bolaget registrerat 1919-01-11
Firmanamn registrerat 1974-06-17
Bolagsordning 1975-06-16
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-15
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall idka fabrikation, handel, agenturverksamhet, entreprenadverksamhet samt konsultverksamhet inom byggnadsmaterialbranschen och driva därmed förenlig verksamhet samt förvärva och förvalta aktier i företag med liknande verksamhettill förmån för sådana företag, vilka stå i koncern eller annan intressegemenskap med bolaget, må detta ingå borgensförbindelser och bedriva låneverksamhetdock icke av beskaffenhet som av ses i lagen den 31 mars 1955 om bankrörelse och lagen den 26 april 1963 om kreditaktiebolag.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av likvidatorn.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag

Revisor för Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag är Gunilla Malmsten och Likvidator är Lars Andersson.

Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag har organisationsnummer 556016-7263. Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag. Det går bra att ta kontakt med Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag på adress Tyska vägen, 381 00 Kalmar.

Registrerat på adressen

Tyska vägen
381 00 Kalmar

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Byggma Småland i Kalmar Aktiebolag Konkurs
Konkurs
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress