Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

FRIELO INVEST Aktiebolag

Organisationsnummer

556015-4105

Telefon

-

Adress

c/o Wistrand Advokatbyrå
Södergatan 24
211 34 MALMÖ

Antal ansvariga

1 st

Vad är FRIELO INVEST Aktiebolag?

FRIELO INVEST Aktiebolag är ett aktiebolag som skall direkt eller genom dotterbolag bedriva export och import av järn, stål samt import av olja, kol samt bedriva finansieringsverksamhet - dock inte i det avseende som avses i... Läs mer om FRIELO INVEST Aktiebolag

Södergatan 24

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FRIELO INVEST Aktiebolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FRIELO INVEST Aktiebolag består av

Likvidator

Marianne Uesson (70)

Revisor för bolaget

Revisor

Nils Albertsen (66)

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FRIELO INVEST Aktiebolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också tillgång till fria lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Företagsuppgifter om FRIELO INVEST Aktiebolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 556015-4105
Firmanamn FRIELO INVEST Aktiebolag
Bolagsform Aktiebolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södergatan 24
Postadress 211 34 MALMÖ
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1917-12-22
Bolaget registrerat 1918-03-04
Firmanamn registrerat 1990-08-07
Bolagsordning 1989-04-07
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva export och import av järn, stål samt import av olja, kol samt bedriva finansieringsverksamhet - dock inte i det avseende som avses i lag (1955:183) om bankrörelse samt lag (1980:2) om finansbolag - i form av leasing av inventarier till verkstadsindustrin samt sjöfart. Därutöver skall bolaget bedriva förvaltning av fast och lös egendom, medicinsk, teknisk, juridik och ekonomisk konsultverksamhet, handel med värdepapper, patent och andra immateriella rättigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas av likvidatorn.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

FRIELO INVEST Aktiebolag:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om FRIELO INVEST Aktiebolag

Revisor för FRIELO INVEST Aktiebolag är Nils Albertsen och Likvidator är Marianne Uesson.

FRIELO INVEST Aktiebolag har organisationsnummer 556015-4105. FRIELO INVEST Aktiebolag. Det går bra att ta kontakt med FRIELO INVEST Aktiebolag på adress Södergatan 24, 211 34 MALMÖ.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.