Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial

Organisationsnummer

516407-1325

Telefon

-

Adress

Box 200
101 23 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial

Filialen ska anskaffa, utveckla, förvalta och exploatera registrerad egendom, att förvärva, bearbeta och sälja material och varor såsom pappersmassa, papper och mjukpapper inom pappersindustrin, att tillhanda hålla tjänster... Läs mer om SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

VD i SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial

Timothy Green (53)

Revisor för bolaget

Revisor

Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 516407-1325
Firmanamn SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial
Bolagsform Utländsk juridisk person
Status Avförd, verksamheten har upphört 2019-05-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 200
Postadress 101 23 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-12-01
Firmanamn registrerat 2010-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-06-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Filialen ska anskaffa, utveckla, förvalta och exploatera registrerad egendom, att förvärva, bearbeta och sälja material och varor såsom pappersmassa, papper och mjukpapper inom pappersindustrin, att tillhanda hålla tjänster till bolag i intressegemenskap och mot tredjeman såsom hantering, tillverkning och förädling av ovanstående nämda material och varor samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Green, Timothy James

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SCA Hygiene Development Netherlands B.V. Filial