Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

SJ Försäkring AB

Organisationsnummer

516401-8458

Telefon

-

Adress

105 50 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är SJ Försäkring?

SJ Försäkring AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att meddela följande slag av försäkring för risker hänförliga främst till SJ AB:s verksamhet i och utanför Sverige. Direkt försäkring Olycksfall... Läs mer om SJ Försäkring

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SJ Försäkring AB.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Aktuarie

Per Rautio (55)

Styrelsen i SJ Försäkring består av

Likvidator

Pierre Eugen Pettersson (51)

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Elisabeth Sundborg Werneman (50)

Revisor

Deloitte AB

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SJ Försäkring AB. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Företagsuppgifter om SJ Försäkring

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 516401-8458
Firmanamn SJ Försäkring AB
Bolagsform Försäkringsaktiebolag
Status Likvidation avslutad 2016-12-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 105 50 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1993-03-29
Bolaget registrerat 1993-04-15
Firmanamn registrerat 1999-11-18
Bolagsordning 2011-06-10
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-12-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
65120 - Skadeförsäkring
65200 - Återförsäkring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att meddela följande slag av försäkring för risker hänförliga främst till SJ AB:s verksamhet i och utanför Sverige. Direkt försäkring Olycksfall (klass 1) Landfordon (klass 3) Spårfordon (klass 4) Allmän ansvarighet (klass 13) Kredit (klass 14) Borgensförsäkring (klass 15) Annan förmögenhetsskada (klass 16) Sjö- och transportförsäkring (grupp C) Försäkring mot brand och annan skada på egendom (grupp E) Indirekt försäkring Försäkring i samtliga skadeförsäkringsklasser (grupp H). Bolaget får biträda annat försäkringsbolag vid dess försäkrings- rörelse, uppföra bostads-, kontors-, eller affärsfastigheter, avsedda att utgöra en varaktig kapitalplacering, samt bedriva sådan maskinuthyrnings- och annan verksamhet, vilket medför ett ändamålsenligt utnyttjande av maskiner och personal som erfordras för bolagets försäkringsrörelse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas ensam av
 • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

SJ Försäkring AB:s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om SJ Försäkring

Huvudansvarig revisor för SJ Försäkring AB är Elisabeth Sundborg Werneman och Revisor är Deloitte AB .

SJ Försäkring AB har organisationsnummer 516401-8458. SJ Försäkring har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med SJ Försäkring AB på adress , 105 50 Stockholm.

Registrerat på adressen

105 50 Stockholm
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress