Bolagsfakta

Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ)

Organisationsnummer

516401-6569

Telefon

08-700 42 00

Adress

c/o Bengt Fredrik Kärde
Box 7315
103 90 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ).

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Aktuarie

Tao Xu (45)

Styrelsen i Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ) består av

Likvidator

Bengt Fredrik Kärde (72)

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Anders Bäckström (54)

Revisor

KPMG AB

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ). Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningskontrollFöljande visas och specificeras:
  • Ansökningar
  • Betalningsanmärkningar
  • Utmätning
  • Skuldsaldo
med Plus

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också tillgång till fria lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Koncern

Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ) är ett dotterbolag

Företagsuppgifter om Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ)

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 516401-6569
Firmanamn Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ)
Bolagsform Försäkringsaktiebolag
Status Likvidation avslutad 2020-03-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7315
Postadress 103 90 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1997-12-22
Bolaget registrerat 1998-01-14
Firmanamn registrerat 1999-01-19
Bolagsordning 2013-04-16
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1998-01-01
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
65119 - Övrig livförsäkring
65200 - Återförsäkring
65120 - Skadeförsäkring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att meddela följande slag av försäkring: Direkt livförsäkring - Livförsäkring där utbetalningen av försäkringsbelopp är beroende av en persons eller flera personers liv och sådan direkt försäkring som meddelas som tillägg till sådan liv- försäkring (klass 1a och 1b) - Olycksfalls- och sjukförsäkring som gäller för längre tid än fem år, under obestämd tid eller till dess den försäkrade uppnått en viss ålder och som inte får sägas upp av försäkrings- bolaget eller får sägas upp endast under särskilda förhållanden som anges i försäkringsavtalet (klass IV) Direkt skadeförsäkring - Olycksfalls- och sjukförsäkring som meddelas för en tid av längst fem år eller mot en premie, som är beräknad och bestämd för längst fem år i sänder (klass 1 och 2) Mottagen återförsäkring - Livförsäkring, tilläggsförsäkring till livförsäkring, olycksfalls- och sjukförsäkring. Tilläggsförsäkring till direkt livförsäkring avser dels premie- befrielse, dels rätt för försäkringstagaren att erhålla ett engångsbelopp (förtids- eller sjukkapital) om den försäkrade blir varaktigt eller eljest långvarigt arbetsoförmögen. Olycksfalls- och sjukförsäkring (klass 1 och 2) samt lång olycksfalls- och sjukförsäkring (klass IV), avser försäkring av periodiskt belopp, som i händelse av den försäkrades arbets- oförmåga oavsett om denna förorsakats av olycksfall eller sjukdom utbetalas för tid utöver avtalad karenstid. Bolaget får driva försäkringsrörelse i och utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Bolaget får även bedriva annan med bolagets försäkringsrörelse förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ):s senaste årsredovisning

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Förenade Liv Gruppförsäkring AB (publ)

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Registrerat på adressen

Box 7315
103 90 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress