Sök bolag

Senaste pressreleaser

Visa Pressrelsease

Rejlers2013-09-04 10:00:00

Rejlers nominerade i Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en årligen återkommande tävling med målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Rejlers har tillsammans med reklambyrån BerntzonBylund blivit nominerade i kategorin "Visuell identitet" med bidraget "Det nya Rejlers".

- Vi är otroligt stolta över att vår nya kommunikation tagits emot så väl, både externt och av våra medarbetare. Att bryta ny mark inom vår bransch är viktigt för oss och ligger väl i linje med vad vi står för som företag, säger Rebecka Oxelström, kommunikationschef på Rejlers.
I oktober inledde Rejlers och BerntzonBylund ett omfattande arbete med att se över hur Rejlers kommunicerar med olika målgrupper. Arbetet har resulterat i ett nytt sätt att kommunicera kallat "Energized Engineering".

[image]

Om Svenska Designpriset:
Rejlers och BerntzonBylund är nominerat med bidraget "Det nya Rejlers" i klassen "Visuell identitet - 3Ab - Identitet Print - Profil". Vinnaren i Svenska Designpriset presenteras den 10 oktober på Moderna Museet. Den 9 september drar omröstningen igång på: www.designpriset.se
För ytterligare information kontakta:
Rebecka Oxelström; kommunikationschef, tel. 073-412 66 75, e-post: rebecka.oxelstrom@rejlers.se
Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 600 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 70 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan.
Visa presskontakter, pressreleaser och information om Cision Visa presskontakter, pressreleaser och information om NG News Visa presskontakter, pressreleaser och information om Hugin Visa presskontakter, pressreleaser och information om AktieTorget Visa presskontakter, pressreleaser och information om PIR Visa presskontakter, pressreleaser och information om NASDAQ OMX Visa presskontakter, pressreleaser och information om Newsdesk Visa presskontakter, pressreleaser och information om beQuoted